Oldal kiválasztása

A PROFI „CSINÁLD MAGAD”
VÁLLALKOZÓI WEBOLDAL 7 TITKA
ÖSSZEFOGLALÓ

Ezek szerint Ön szeretne saját maga összerakni egy profi vállalkozói weboldalt. Most szólunk, hogy tapasztalat nélkül ez nagyon rögös út. Úgy gondoljuk, hogy érdemes némi segítséget igénybe venni, mert felesleges Önnek is elkövetni azokat a hibákat, amiket már mások elkövettek. Ebben szeretnénk Önnek segíteni ezzel a sorozattal.

Tudjuk, hogy kevés az ideje, és nem szeretne nagyregényeket olvasni. Ezért a 7 titkot azonnal el is áruljuk és mindegyikhez fűzünk 1-2 mondat magyarázatot.

A következő napokban Ön fog kapni tőlünk 7 db emailt, amelyekben részletesen ki is fejtjük egyesével ezeket a pontokat. De szeretnénk, ha egyből látná az egész képet, ha nem is tökéletes részletességgel.

Tehát a 7 titok:

1. Megfelelő domain kiválasztása

Magyarországon a .hu kiterjesztés van használatban. De használhat .com, .net, .org vagy egyéb kiterjesztéseket is. A lényeg, hogy könnyen megjegyezhető és lehetőleg a tevékenységre vagy a tulajdonosra utaló elnevezés legyen.

2. Megfelelő tárhely kiválasztása

Kismillió tárhelyszolgáltató van. Olyat érdemes választani, amelyik tapasztalt, magas rendelkezésre állást garantál és megvédi a weblapunkat a hackerek ellen. Akik sokan vannak, el se hinné, milyen sokan!
Eddig még viszonylag könnyű eljutni, a nehezebb terep most kezdődik.

3. Könnyen használható tartalomkezelő rendszer kiválasztása

Közel 10 éve az akkor létező tartalomkezelő rendszerek közül a WordPressre esett a választásunk. Bejött. Azóta a WordPress piacvezető, milliószámra futnak WordPress alatt weblapok. De azért a WordPressnek is vannak beállítási buktatói. Érdemes ezekre odafigyelni.

4. A tartalomkezelő rendszerhez egy profi kinézetű sablon választása

Létezik kismillió ingyenes sablon, ami akár alkalmas is lehet az Ön weboldalához. Mégis azt mondjuk, hogy érdemes egy prémium kinézetet, széles lehetőségeket nyújtó kinézetet választani. Mi a Divi-t javasoljuk és mindig azt használjuk. A Divi egy svájci bicska, mindenre (is) jó 🙂

5. A tartalomkezelő rendszer gyorsítása tárhely beállításokkal, WordPress bővítményekkel

Ez már profi szint! De nagyon sokat számít! Elképesztően fel lehet gyorsítani normál oldalakat megfelelő bővítményekkel.

6. Hasznos tartalom létrehozása, feltöltése

Talán ez a legnehezebb. Magunkról, a szolgáltatásunkról írni úgy, hogy még lehetőleg szórakoztató és az olvasónak hasznos is legyen. Van néhány tippünk.

7. Keresőoptimalizálás, social media, hirdetés

Látogató nélkül nem sokat ér egy weboldal. Ezt valahogy biztosítani kell! A lassabb módja a keresőoptimalizálás, aminek segítségével a Google keresésekben szerepel jó helyen a weboldalunk. Emellett használhatjuk a social media felületeket, valamint hirdethetjük oldalunkat pénzért a Google és a Facebook rendszereiben.

Összeállítottunk egy rendszert, ami ezt
a 7 dolgot egyszerre megoldja, gyors, profi
,
Ön tudja kezelni, és még olcsó is!