Oldal kiválasztása

A PROFI VÁLLALKOZÓI WEBOLDAL 7 TITKA

Köszönjük a bizalmát! Tudjuk, hogy kevés az ideje, és nem szeretne nagyregényeket olvasni. Ezért a 7 titkot azonnal el is áruljuk és mindegyikhez fűzünk 1-2 mondat magyarázatot. A következő napokban Ön fog kapni tőlünk 7 db emailt, amelyekben részletesen ki is fejtjük egyesével ezeket a pontokat. De szeretnénk, ha egyből látná az egész képet, ha nem is tökéletes részletességgel. Tehát a 7 titok:

 1. Megfelelő domain kiválasztása
  Magyarországon a .hu kiterjesztés van használatban. De használhat .com, .net, .org vagy egyéb kiterjesztéseket is. A lényeg, hogy könnyen megjegyezhető és lehetőleg a tevékenységre vagy a tulajdonosra utaló elnevezés legyen.
 2. Megfelelő tárhely kiválasztása
  Kismillió tárhelyszolgáltató van. Olyat érdemes választani, amelyik tapasztalt, 99,9%-os rendelkezésre állást garantál és megvédi a weblapunkat a hackerek ellen, akik sokan vannak. El se hinné, milyen sokan!
 3. Könnyen használható tartalomkezelő rendszer kiválasztása
  Közel 10 éve az akkor létező tartalomkezelő rendszerek közül a WordPressre esett a választásunk. Bejött. Azóta a WordPress piacvezető, milliószámra futnak WordPress alatt weblapok. De azért a WordPressnek is vannak beállítási buktatói. Érdemes ezekre odafigyelni.
 4. A tartalomkezelő rendszerhez egy profi kinézetű sablon választása
  Létezik kismillió ingyenes sablon, ami akár alkalmas is lehet az Ön weboldalához. Mégis azt mondjuk, hogy érdemes egy prémium kinézetet, széles lehetőségeket nyújtó kinézetet választani. Mi a Divi-t javasoljuk és mindig azt használjuk. A Divi eg svájci bicska, mindenre (is) jó 🙂
 5. A tartalomkezelő rendszer gyorsítása beállításokkal, bővítményekkel
  Ez már profi szint! De nagyon sokat számít! Elképesztően fel lehet gyorsítani normál oldalakat megfelelő bővítményekkel.
 6. Hasznos tartalom létrehozása, feltöltése
  Talán ez a legnehezebb. Magunkról, a szolgáltatásunkról írni úgy, hogy még lehetőleg szórakoztató és az olvasónak hasznos is legyen. Van néhány tippünk.
 7. Keresőoptimalizálás, social media, hirdetés
  Látogató nélkül nem sokat ér egy weboldal. Ezt valahogy biztosítani kell! A lassabb módja a keresőoptimalizálás, aminek segítségével a Google keresésekben szerepel jó helyen a weboldalunk. Emellett használhatjuk a social media felületeket, valamint hirdethetjük oldalunkat pénzért a Google és a Facebook rendszereiben.

Összeállítottunk egy rendszert, ami ezt a 7 dolgot egyszerre megoldja, gyors, profi, Ön tudja kezelni, és még olcsó is! Érdekli? NÉZZE MEG!

Üdvözlettel:
Fullweb csapat